Skip to Content

Snabbavveckling

Snabbavveckling hos Bolagsstiftarna. Många entreprenörer äger bolag som inte längre bedriver någon verksamhet och detta kan medföra inte bara merjobb utan även kostnader. Det finns olika sätt att avveckla aktiebolag på. Vår metod kallar vi snabbavveckling, där vi tar ett helhetsansvar för att bolaget avvecklas. Betalningen betalas ut till dig omgående, istället för att behöva vänta 6-12 månader som det i vanliga fall tar.

Offert för snabbavveckling.

Vi återkommer med offert inom två timmar.
Det går självklart alltid att kontakta oss på
031-704 10 50.

Pris:

10 000 kr

Om bolagets värde uppgår till högst 300 000 kr.
För bolag med högre värde än 300 000 kr – enligt offert.

Förfrågan:

Du kan skicka förfrågan på tre olika sätt:

1. Beställ via vårt formulär

  1. Organisationsnummer
  2. Balans- och resultatrapport
  3. Kontaktperson

  2. Skicka balans- & resultatrapport till info@bolagsstiftarna.se

  3. Faxa in dokumenten till 031-704 10 59

  Så fungerar snabbavveckling

  1

  Du får offert

  Maila en aktuell balans- och resultatrapport till oss. Inom två timmar har du en tydlig och enkel offert!

  2

  Du får avtal

  Vi kommer överens om en tillträdesdag och skickar över avtal samt specifikation på vilka handlingar som behövs för att slutföra köpet. Dessa handlingar behöver vi få tillbaka före tillträdesdagen.

  3

  Du får betalt

  På tillträdesdagen utbetalar vi hela köpeskillingen till bolagets ägare. Vi håller också extra bolagsstämma där vi byter ut bolagets namn, funktionärer och revisor samt inleder avvecklingsprocessen.

  Vi sköter hela avvecklingen. För din trygghet och säkerhets skull håller vi dig hela tiden informerad om hur vi ligger till.

  Snabbavveckling hos Bolagsstiftarna!

  Många entreprenörer äger bolag som inte längre bedriver någon verksamhet och detta kan medföra inte bara merjobb utan även onödiga kostnader.

  Det finns olika sätt att avveckla aktiebolag på. Ett sätt är att göra en frivillig likvidation med bibehållet ägande. En likvidator måste då utses och likvidationen brukar ta minst 6-12 månader.

  Bolagsstiftarna erbjuder ett alternativ – Snabbavveckling!

  Snabbavveckling är en form av avveckling som är betydligt enklare, snabbare och många gånger mer kostnadseffektiv än en traditionell likvidation.

  Att sälja ditt bolag till oss för snabbavveckling innebär att vi överenskommer om en tillträdesdag då vi övertar bolaget och utbetalar köpeskillingen till bolagets ägare. På samma datum håller vi en extra stämma där avvecklingen inleds. Bolagsstiftarna sköter sedan hela avvecklingsprocessen. Du får alltså ut ditt kapital omgående, du slipper allt styrelseengagemang och vi ansvarar för att bolaget avvecklas.

  Vi har hjälpt tiotusentals entreprenörer med snabbavveckling och har totalt köpt och snabbavvecklat bolag till ett värde av över 10 miljarder kronor. Vår målsättning är att ha branschens tryggaste snabbavvecklingstjänst med högsta service och tillgänglighet! Vi finns tillgängliga dygnets alla timmar, året runt! Du kan när som helst komma i kontakt med oss via vår chatt. För mer information klicka här.

  Beställ hem vår guide för snabbavveckling!

  Vi har märkt att vår guide till Snabbavveckling varit mycket uppskattad! I guiden kan du läsa snabbavvecklingsprocessens olika steg samt vilka fördelar det finns att snabbavveckla hos oss på Bolagsstiftarna! Många av våra kunder företräder i sin tur en klient och kan använda guiden till att presentera snabbavveckling för sina klienter.

  Beställ hem kostnadsfritt eller ladda ner som PDF här.

  Vi som jobbar med Snabbavveckling

  Patrik Nilsson
  VD

  Tel 031-704 10 52
  patrik.nilsson@bolagsstiftarna.se

  Lennart Rosengren

  Tel 031-704 28 66
  lennart.rosengren@bolagsstiftarna.se

  Christian Gunarson

  Tel 031-704 28 68
  christian.gunarson@bolagsstiftarna.se

  Amanda Pålsson

  Tel 031-704 28 60
  amanda.palsson@bolagsstiftarna.se

  Back to top