Skip to Content

Snabbavveckling

Snabbavveckling hos Bolagsstiftarna. Många entreprenörer äger bolag som inte längre bedriver någon verksamhet och detta kan medföra inte bara merjobb utan även kostnader. Det finns olika sätt att avveckla aktiebolag på. Vår metod kallar vi snabbavveckling, där vi tar ett helhetsansvar för att bolaget avvecklas. Betalningen betalas ut till dig omgående, istället för att behöva vänta 6-12 månader som det i vanliga fall tar.

Offert för snabbavveckling.

Vi återkommer med offert inom två timmar.
Det går självklart alltid att kontakta oss på
031-704 10 50.

Pris:

10 000 kr

Om bolagets värde uppgår till högst 300 000 kr.
För bolag med högre värde än 300 000 kr – enligt offert.

Förfrågan:

Du kan skicka förfrågan på tre olika sätt:

1. Beställ via vårt formulär
1. Organisationsnummer
2. Balans- och resultatrapport
3. Kontaktperson

2. Skicka balans- & resultatrapport till info@bolagsstiftarna.se

3. Faxa in dokumenten till 031-704 10 59

Så fungerar snabbavveckling

1

Du får offert

Maila en aktuell balans- och resultatrapport till oss. Inom två timmar har du en tydlig och enkel offert!

2

Du får avtal

Vi kommer överens om en tillträdesdag och skickar över avtal samt specifikation på vilka handlingar som behövs för att slutföra köpet. Dessa handlingar behöver vi få tillbaka före tillträdesdagen.

3

Du får betalt

På tillträdesdagen utbetalar vi hela köpeskillingen till bolagets ägare. Vi håller också extra bolagsstämma där vi byter ut bolagets namn, funktionärer och revisor samt inleder avvecklingsprocessen.

Vi sköter hela avvecklingen. För din trygghet och säkerhets skull håller vi dig hela tiden informerad om hur vi ligger till.

Snabbavveckling hos Bolagsstiftarna!

Många entreprenörer äger bolag som inte längre bedriver någon verksamhet och detta kan medföra inte bara merjobb utan även kostnader. Det finns olika sätt att avveckla aktiebolag på. Ett sätt är att göra en frivillig likvidation med bibehållet ägande. En likvidator måste utses och likvidationen tar minst 6-12 månader.

Vi erbjuder ett alternativ.

Att sälja ditt bolag till oss för snabbavveckling innebär att vi överenskommer om en tillträdesdag när vi övertar bolaget och utbetalar köpeskillingen till bolagets ägare. Vi sköter sedan hela avvecklingsprocessen. Du får alltså ut ditt kapital omgående, du slipper allt styrelseengagemang och vi ansvarar för att bolaget avvecklas.

Vi har hjälpt tiotusentals entreprenörer med snabbavveckling och har totalt köpt och snabbavvecklat bolag till ett värde av över 10 miljarder kr. Vår målsättning är att ha branschens tryggaste snabbavvecklingstjänst med högsta service och tillgänglighet! För mer information klicka här.

Beställ hem vår guide för snabbavveckling!

Vi har märkt att vår guide till Snabbavveckling varit mycket uppskattad! I guiden kan du läsa snabbavvecklingsprocessens olika steg samt vilka fördelar det finns att snabbavveckla hos oss på Bolagsstiftarna! Många av våra kunder företräder i sin tur en klient och kan använda guiden till att presentera snabbavveckling för sina klienter.

Beställ hem kostnadsfritt eller ladda ner som PDF här.

Vi som jobbar med Snabbavveckling

Patrik Nilsson
VD

Tel 031-704 10 52
patrik.nilsson@bolagsstiftarna.se

Lennart Rosengren

Tel 031-704 28 66
lennart.rosengren@bolagsstiftarna.se

Christian Gunarson

Tel 031-704 28 68
christian.gunarson@bolagsstiftarna.se

Amanda Pålsson

Tel 031-704 28 60
amanda.palsson@bolagsstiftarna.se

Back to top