Skip to Content

Bolagsstiftarnas snabbavveckling

Offert för snabbavveckling inom 2 timmar!
Bolagen vi köper avvecklas alltid och säljs aldrig vidare.

Offert för snabbavveckling.

Vi återkommer med för snabbavveckling offert inom två timmar.
Det går självklart alltid att kontakta oss på
031-704 10 50.

Pris:

10 000 kr

Om bolagets värde uppgår till högst 300 000 kr.
För bolag med högre värde än 300 000 kr – enligt offert. Bolagen vi köper avvecklas alltid och säljs aldrig vidare.

Så fungerar snabbavveckling

1

Du får offert

Maila aktuell balans- och resultatrapport till oss. Inom två timmar har du en tydlig och enkel offert för snabbavveckling av ditt bolag.

2

Du får avtal

Vi kommer överens om en tillträdesdag och skickar över avtal samt specifikation på vilka handlingar som behövs för att slutföra köpet. Dessa handlingar behöver vi få tillbaka före tillträdesdagen och snabbavvecklingen inleds.

3

Du får betalt

På tillträdesdagen utbetalar vi hela köpeskillingen till bolagets ägare. Vi håller också extra bolagsstämma där vi byter ut bolagets namn, funktionärer och revisor samt inleder avvecklingsprocessen.

Vi sköter hela snabbavvecklingen från början till slut. För din trygghet och säkerhets skull håller vi dig även uppdaterad genom hela processen. Bolagen vi köper avvecklas alltid och säljs aldrig vidare.

Offert förfrågan:

Skicka balans- & resultatrapport till info@bolagsstiftarna.se

eller

Beställ via vårt formulär

  1. Organisationsnummer

  2. Balans- och resultatrapport

  3. Särskild Information

  4. Kontaktperson

  Varför snabbavveckla med Bolagsstiftarna? Fördelar

  Att snabbavveckla hos Bolagsstiftarna hjälper många entreprenörer att undvika både onödiga kostnader och onödigt arbete, framförallt är det även mycket mer tidseffektivt då en privat likvidation vanligtvis tar minst 6-12 månader att genomföra.

  Vi har hjälpt tusentals entreprenörer med avveckling där vi köpt och snabbavvecklat bolag till ett värde av över 10 miljarder kronor. Vår målsättning är att ha branschens tryggaste och mest effektiva snabbavvecklingstjänst med högsta service och tillgänglighet.

  Vad innebär det att snabbavveckla?

  Att snabbavveckla med Bolagsstiftarna innebär att vi tillsammans med dig som kund bestämmer ett tillträdesdatum då vi övertar bolaget och köpeskillingen betalas ut till bolagets ägare.

  Samma dag håller vi en extra stämma där avvecklingen inleds. Denna snabbavvecklingsprocess sköts sedan helt av Bolagsstiftarna. Du som kund slipper då allt styrelseengagemang och kan vara trygg i att vi ansvarar för att bolaget avvecklas. För din egen trygghet och säkerhets skull håller vi dig även uppdaterad genom processens gång. Bolag avvecklas alltid och säljs aldrig vidare.

  Offertförfrågan snabbavveckling

  För att motta en offert för snabbavveckling är det enklast att använda sig av vårt formulär ´Offertförfrågan´. Självklart går det också utmärkt att kontakta oss via telefon 031-704 10 50, mail info@bolagsstiftarna.se eller via vår dygnet-runt chatt. Vi finns idag tillgängliga på dygnets alla timmar, året runt. Vill du veta mer, klicka här.

  Beställ hem vår guide för snabbavveckling!

  Vår guide till Snabbavveckling har visat sig väldigt uppskattad. Guiden beskriver snabbavvecklingens alla steg samt vilka fördelar det finns för dig genom att välja snabbavveckling hos oss på Bolagsstiftarna. Snabbavvecklingsguiden är även behjälplig för de ombud som i sin tur företräder en klient, när de presenterar hur snabbavveckling fungerar.

  Beställ hem kostnadsfritt eller ladda ner som PDF här.

  Vi som jobbar med Snabbavveckling

  Patrik Nilsson
  VD

  Tel 031-704 10 52
  patrik.nilsson@bolagsstiftarna.se

  Lennart Rosengren

  Tel 031-704 28 66
  lennart.rosengren@bolagsstiftarna.se

  Amanda Pålsson

  Tel 031-704 28 60
  amanda.palsson@bolagsstiftarna.se

  Back to top