Skip to Content

Bolagsstiftarnas lagerbolag

Vi levererar lagerbolag inom 2 timmar!

Så går det till att köpa lagerbolag hos oss

Vi har färdiga lagerbolag till försäljning – perfekt om du vill komma igång med ditt nya bolag snabbt! Vi har genom åren sålt mer än 40.000 lagerbolag och våra kunder befinner sig runt om i hela Sverige.

Vad är ett lagerbolag?

Ett lagerbolag är ett registrerat aktiebolag som aldrig bedrivit någon verksamhet. Bolagen ligger på lager och väntar egentligen bara på att säljas. Bolagen har identiska styrelser och ett aktiekapital på minst 25.000 kronor. Våra lagerbolag heter initialt ”Startplattan” följt av ett särskiljande nummer.

Varför lagerbolag? Fördelar

Funderar du på om du ska köpa lagerbolag eller starta nytt aktiebolag? Jämfört med att starta ett aktiebolag från grunden är det bästa med att starta ett lagerbolag att det går så snabbt att komma igång. Eftersom du inte behöver vänta på Bolagsverkets handläggningstider för

att registrera ett nytt aktiebolag, kan du vara igång med ditt nya färdiga aktiebolag rekordsnabbt!

När du köper lagerbolaget får du ha ditt aktiebolag med organisationsnummer inom två timmar!

Så fungerar det hos oss

När du köper ett lagerbolag av oss upprättar vi de köpe- och ändringshandlingar som krävs för att ändra bolagets namn, adress, verksamhet, styrelse mm. Vi skräddarsyr handlingarna helt efter dina önskemål, med exempelvis individuellt anpassade klausuler i bolagsordningen.

Handlingarna levereras inom två timmar!

När ni granskat handlingarna ska dessa undertecknas av ägare och styrelse – antingen på papper eller digitalt med BankID.

Så snart vi mottagit de undertecknade handlingarna och ett bankintyg som visar att aktiekapitalet reglerats kan vi översända en generalfullmakt – med vilken styrelsen kan företräda bolaget i avvaktan på att ändringen registreras hos Bolagsverket. Med generalfullmakten kan styrelsen exempelvis ansöka om F-skatt och momsregistrering hos Skatteverket.

Bolagsstiftarna sköter sedan all kontakt med Bolagsverket och våra handläggare har spetskompetens inom bolagsrätt, vilket också gör processen smidig för dig. Varje ärende hos oss hanteras unikt och vi finns tillgängliga dygnets alla timmar, året runt! Du kan när som helst komma i kontakt med oss via vår chatt.

Så snart ändringen registrerats hos Bolagsverket översänder vi bolagshandlingar utgörandes av bland annat aktiebok. Dessa översändes antingen digitalt via mail eller i en bolagspärm via post – helt efter dina önskemål! För mer information, klicka här.

Pris – vad kostar ett lagerbolag?

När du köper lagerbolag av oss är vårt arvode 4.500 kronor. På detta tillkommer Bolagsverkets avgifter på 3.300 kronor.

Priset blir således 7.800 kronor exklusive moms och 9.400 kronor inklusive moms.

I vårt pris för lagerbolag ingår allt – hos oss finns inga extra kostnader under ärendets gång!

För att köpa ett lagerbolag är det enklast att använda vårt beställningsformulär. Självklart går det också utmärkt att kontakta oss via telefon 031-704 10 50, mail info@bolagsstiftarna.se eller via vår chatt.

Förutom aktiebolag erbjuder vi även lagerbolag i följande bolagsformer:

Handels- och Kommanditbolag

Ekonomisk förening

Eurobolag

Europabolag

För beställning av dessa, vänligen kontakta oss via telefon 031-704 10 50, mail info@bolagsstiftarna.se eller via vår chatt.

Välkommen in med din beställning!

Köp lagerbolag
Så fungerar det

Allt du behöver veta om vad fördelarna är och hur du går tillväga för att beställa.

Läs mer
Frågor och svar

Undrar du över något har du garanterat svaret här.

Läs mer

Kontaktpersoner

Peter Carlborg
Ansvarig lagerbolag

Tel 031-704 28 62
peter.carlborg@bolagsstiftarna.se

Marita Nilsson

Tel 031-704 10 56
marita.nilsson@bolagsstiftarna.se

Charlotte Wiberg
Vice VD

Tel 031-704 10 54
charlotte.wiberg@bolagsstiftarna.se

Olivia Rexhepi

Tel 031-704 10 55
olivia.rexhepi@bolagsstiftarna.se

Back to top