Skip to Content

Om Bolagsstiftarna

Bolagsstiftarna är ett familjeföretag som grundades av Bo Nilsson. Bo ansåg att lagerbolagsmarknaden behövde en ny aktör, en aktör som garanterar hög tillgänglighet, bästa service och snabb leverans. Affärsidén visade sig vara mycket efterfrågad och bolaget växte snabbt. Vi började leverera lagerbolag inom 2 timmar, något som då var sensationellt men idag är standard för branschen. Nästa generation i form av syskonen Patrik Nilsson och Charlotte Wiberg var med och utvecklade företaget från start och driver verksamheten sedan cirka 15 år.

Genom åren har vi byggt upp en trygg och stabil företagsgrupp. Vi har snabbavvecklat tiotusentals bolag till ett värde av över 10 miljarder kronor. Vi har sålt över 50.000 lagerbolag och haft mer än 100.000 ärenden hos Bolagsverket!

Den stora skillnaden mellan oss och våra konkurrenter är vår enorma tillgänglighet! Vi är tillgängliga när våra kunder behöver oss. Detta är också en av de absolut viktigaste ingredienserna till vår framgång. Vår servicenivå och vårt kundengagemang är svårslaget. Det är många snabbavvecklingar och lagerbolagsärenden som diskuteras under kvällar och helger. Själva vetskapen om att vi faktiskt är tillgängliga i stort sett under hela dygnet gör att våra kunder känner sig trygga med valet av oss som leverantör när deras kunder ska snabbavveckla sina vilande bolag eller köpa nytt lagerbolag!

Vi sysselsätter idag ett tjugotal personer och har vårt kontor på Kungstorget 2 i centrala Göteborg.

Trots automatiserade och digitala rutiner gör vi aldrig avkall på möjligheten till personlig kontakt. Det ska vara lätt att komma i kontakt och prata med oss. Våra medarbetare är vana vid att vrida, vända och anpassa varje lagerbolagsbeställning och snabbavveckling efter kundens önskningar. Våra kunder och deras kunder ska vara nöjda, snabbavveckling efter snabbavveckling och lagerbolag efter lagerbolag!

Back to top