Välgörenhet

Cancerfonden är en fristående ideell insamlingsorganisation som arbetar för att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. För oss på Bolagsstiftarna är det en självklarhet att stödja Cancerfonden och deras fantastiska arbete. Vi donerar årligen det Stora Marknadsbidraget till Cancerfonden och uppmuntrar alla som kan att göra detsamma!

Sponsring

På Bolagsstiftarna är vi en skara sportintresserade medarbetare. Det ligger oss därför extra varmt om hjärtat att ha möjlighet att sponsra golfproffset Sandra Carlborg. Sandra tävlar i både golf och longdriving världen över. Hon har två år på damernas Europatour med en 14:e plats i bagaget och spelar just nu blandat på Europatouren, Letaccess och Nordea Tour.

Sandras meritlista är lång! Framförallt inom longdriving där hon vunnit i princip allt som går att vinna! Utöver både SM- och EM titlar har Sandra även tre stycken VM titlar. Just nu har hon dessutom världsrekordet på 357,7 meter i slag!

På Bolagsstiftarna följer med spänning Sandras framgångar på golfbanorna världen över. Du kan själv läsa mer om Sandras tävlingar på hennes egen hemsida sandracarlborg.com

Tycker du att efternamnet Carlborg klingar bekant även i bolagssammanhang? Inte konstigt. Bolagsstiftarnas egen lagerbolagsexpert Peter Carlborg är även han ett välkänt namn inom golfen och framförallt i longdrive. Peter är rankad 5:a i Europa med ett personbästa på 431 meter i slag!