Skip to Content

Sponsring och välgörenhet

Bolagsstiftarna är idag stolt sponsor till Sandra Carlborg som tävlar i Long Drive. Sandras meritlista är lång! Hon har inom longdrive vunnit i princip allt som går att vinna exempelvis VM 5 gånger.

Bolagsstiftarna stödjer även Cancerfonden, en fristående ideell insamlingsorganisation som arbetar för att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer.

Cancerfonden

Cancerfonden är en fristående ideell insamlingsorganisation som arbetar för att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. För oss på Bolagsstiftarna är det en självklarhet att stödja Cancerfonden och deras fantastiska arbete. Vi donerar årligen det Stora Marknadsbidraget till Cancerfonden och uppmuntrar alla som kan att göra detsamma!

Material Företagsvän 2024

Sandra Carlborg

På Bolagsstiftarna är vi en skara sportintresserade medarbetare. Det ligger oss därför extra varmt om hjärtat att ha möjlighet att sponsra Sandra Carlborg som tävlar i Long Drive, där hon slår en golfboll så långt som möjligt, världen över.

Sandras meritlista är lång! Hon har inom longdrive vunnit i princip allt som går att vinna, SM, EM, VM 5 gånger. 2018 vann hon 2 tävlingar i Atlantic City, USA och Mission Hills, China. Sandras rekord drive är 401 yards, 360 meter. Golfchannel livesänder sedan två år tillbaka tävlingarna och de sänds i 80 länder världen över, håll utkik på Viasat Golf.

Sandra har i vanlig golf spelat flera år på damernas Europatour med en 14:e plats som bäst.

Vi på Bolagsstiftarna följer med spänning Sandras framgångar världen över. Följ hennes träningar, tävlingar, uppvisningar och utmaningar på Instagram, Facebook, Twitter och på hennes hemsida sandracarlborg.com

Tycker du att efternamnet Carlborg klingar bekant även i bolagssammanhang? Inte konstigt. Bolagsstiftarnas egen lagerbolagsexpert Peter Carlborg är även han ett välkänt namn inom golfen och framförallt i longdrive och har flera vinster, personbästa på 431 meter och tävlat i VM 5 gånger!

Back to top