Skip to Content

Så fungerar det

Mer om Lagerbolag

Vi tillhandahåller färdiga aktiebolag, så kallade lagerbolag, för omgående leverans. Eftersom vi stiftar lagerbolagen fortlöpande och har dessa på lager kan vi sälja ett lagerbolag inom bara 2h!

Efter mer än 20 års erfarenhet av bolagsärenden kan vi garantera en mycket trygg och snabb handläggning. Genom åren har vi sålt mer än 35.000 lagerbolag.

Vi stiftar fortlöpande våra nya lagerbolag (som får namnet Startplattan fram till dess att det säljs) med kontanta medel och 25.000 kronor i aktiekapital sätts således in på ett nytt bankkonto i varje bolags namn. Bolagen stiftas på 17 olika säten i Sverige – allt för att göra det så enkelt som möjligt för den nya styrelsen. Någon verksamhet har självklart inte bedrivits i bolagen.

Förutom aktiebolag erbjuder vi även lagerbolag i följande bolagsformer:

För att beställa ett nytt lagerbolag är det enklast att använda vårt beställningsformulär. Självklart går det utmärkt att kontakta oss på 031- 704 10 50.

Så här enkelt köper du ett lagerbolag:

1. Du beställer bolaget

Så snart vi mottagit bolagsbeställningen översändes köpe- och ändringshandlingar inom 2h! Handlingarna kan signeras digitalt eller traditionellt på papper.

2. Du får Generalfullmakt

Så snart handlingarna signerats och aktiekapitalet reglerats skickar vi in ändringen av bolaget till Bolagsverket.

Samtidigt översändes generalfullmakt så att den nya styrelsen kan använda bolaget under handläggningstiden på Bolagsverket. Således behöver man inte invänta bolagsverkets registrering.

Vi sköter all kontakt med Bolagsverket och hjälper dig med råd och tips vid exempelvis namnfrågor.

3. Du får Bolagspärm – Klart!

När ändringen är registrerad och klar hos bolagsverket iordningställer vi en bolagspärm. Pärmen innehåller aktiebok och eventuellt upprättade aktiebrev, men även registreringsbevis och bolagshandlingar.

Beställ lagerbolag

Snabbt

Hos oss finns varken röda dagar eller lediga kvällar! Vi finns ständigt tillgängliga, redo att leverera lagerbolag till dig. Vi skräddarsyr bolaget helt efter dina önskemål – självklart utan extra kostnader!

Tryggt

Tack vare lång erfarenhet, kunniga handläggare och ständig kontakt med Bolagsverket kan vi garantera dig spetskompetens inom bolagsjuridik.

Enkelt

Eftersom bolaget redan är registrerat kan den nya styrelsen kan sätta igång med verksamheten direkt. Styrelsen behöver således inte invänta att Bolagsverket registrerar bolaget, det har ju vi redan gjort!

Beställ hem vår guide för lagerbolag!

Vi har tagit fram en guide som förklarar hur vår tjänst fungerar! I guiden kan du läsa om de olika stegen samt om vilka fördelar som finns. Du kan även ladda ner den som PDF.

Back to top