Så fungerar lagerbolag

Mer om Lagerbolag

Vi tillhandahåller färdiga aktiebolag, så kallade lagerbolag, för omgående leverans. Eftersom vi stiftar lagerbolagen fortlöpande och har dessa på lager kan vi sälja ett lagerbolag inom bara 2h!

Efter mer än 20 års erfarenhet av bolagsärenden kan vi garantera en mycket trygg och snabb handläggning. Genom åren har vi sålt mer än 35.000 lagerbolag.

Vi stiftar fortlöpande våra nya lagerbolag ( som får namnet Startplattan fram till dess att det säljs ) med kontanta medel och 50.000 kronor i aktiekapital sätts således in på ett nytt bankkonto i varje bolags namn. Bolagen stiftas på 17 olika säten i Sverige – allt för att göra det så enkelt som möjligt för den nya styrelsen. Någon verksamhet har självklart inte bedrivits i bolagen.

Förutom aktiebolag erbjuder vi även lagerbolag i följande bolagsformer:

För att beställa ett nytt lagerbolag är det enklast att använda vårt beställningsformulär. Självklart går det utmärkt att kontakta oss på 031- 704 10 50.

Så här enkelt köper du ett lagerbolag:

1. Beställ det nya lagerbolaget
Inkom med din beställning via vårt beställningsformulär här eller ring oss direkt på 031-704 10 50. Vi översänder köpe- och ändringshandlingar inom 2 timmar!

Vi skräddarsyr varje bolag helt efter dina önskemål, med t ex individuellt anpassad bolagsordning.

Köpe- och ändringshandlingarna ska undertecknas av bolagets nya styrelse och ägare.

2. Vi översänder generalfullmakt
Bolagets styrelse och ägare ska underteckna ändrings- och köpehandlingarna och återsända dessa till oss ihop med ett bankintyg som visar att bolagets aktiekapital är tillfört bolaget. Observera att bankkontot skall vara öppnat i bolagets namn.

Vi förser er med generalfullmakt så att den nya styrelsen kan använda sig av bolaget under tiden Bolagsverket registrerar ändringen!

3. Vi sköter all kontakt med Bolagsverket
Under handläggningstiden sköter vi givetvis all kontakt med Bolagsverket. Vi finns ständigt tillgängliga för dig med tips och råd vid exempelvis firma- eller verksamhetshinder.
4. Vi översänder registeruppgift och bolagspärm - Klart!

När ändringen registrerats på Bolagsverket översänder vi registeruppgift för ändringen. Här presenteras den nya styrelsen samt övriga ändringar. Vi iordningställer också en bolagspärm innehållandes allt ifrån ändringshandlingar till aktiebok och eventuellt upprättade aktiebrev.

Snabbt

Hos oss finns varken röda dagar eller lediga kvällar! Vi finns ständigt tillgängliga, redo att leverera lagerbolag till dig. Vi skräddarsyr bolaget helt efter dina önskemål – självklart utan extra kostnader!

Tryggt

Tack vare lång erfarenhet, kunniga handläggare och ständig kontakt med Bolagsverket kan vi garantera dig spetskompetens inom bolagsjuridik.

Enkelt

Eftersom bolaget redan är registrerat kan den nya styrelsen kan sätta igång med verksamheten direkt. Styrelsen behöver således inte invänta att Bolagsverket registrerar bolaget, det har ju vi redan gjort!

Beställ hem vår guide för lagerbolag!

Vi har tagit fram en guide som förklarar hur vår tjänst fungerar! I guiden kan du läsa om de olika stegen samt om vilka fördelar som finns. Du kan även ladda ner den som PDF.

Beställ hem kostnadsfritt

Beställ vår guide för lagerbolag