Skip to Content

Bolagsstiftarna i samarbete med Visma bidrar till att underlätta för framtidens entreprenörer.

Bolagsstiftarna, Lagerbolag

Visma Spcs bjuder blivande kunder på ett lagerbolag

Visma Spcs samarbetar med Bolagsstiftarna och bjuder nu blivande kunder på ett lagerbolag, i ett startpaket för framtida företagare. Detta för att ännu fler i Sverige snabbt ska kunna förverkliga sina företagsdrömmar.


Fyra av fem jobb skapas i små och medelstora företag. Genom att erbjuda lagerbolag kan Visma Spcs vara med och bidra till att fler vill starta, driva och utveckla företag, det är viktigt för att Sverige ska klara sysselsättning, välfärd och fortsätta att må bra.

– Vår vision på Visma Spcs är att förverkliga företagande. Genom samarbetet med Bolagsstiftarna, som har mer än 25 års erfarenhet att hjälpa företag att starta med hjälp av Lagerbolag, kan vi nu se till att de som drömmer om att starta eget kan komma igång med sin dröm så fort som möjligt, säger Charlotte von Sydow, vd Visma Spcs

Lagerbolag är ett färdigregistrerat aktiebolag som väntar på att byta ägare. Detta innebär att all dokumentation och pappersarbete som är i samband med en uppstart kommer som ett färdigt paketet. Det betyder att den nyblivna företagaren kan få sitt organisationsnummer på ca två timmar, sedan är det bara att skapa ett bankkonto och sätta in aktiekapitalet så är man snabbt igång med sitt nystartade företag.


– Visma Spcs erbjuder ett startpaket som innehåller Visma eEkonomi Smart och ett färdigt Lagerbolag. Kunden betalar för eEkonomi och får lagerbolaget på köpet det enda kunden behöver lägga till är Bolagsverkets administrativa avgifter på 3 300 kr exkl moms. När kunden fått sitt organisationsnummer får de tillgång till eEkonomi och kan börja sin företagsresa, fortsätter Charlotte von Sydow.

– Vi är sedan många år en av de mest etablerade aktörerna när det gäller Lagerbolag och Snabbavveckling av aktiebolag. Efter mer än 25 år som entreprenörsdrivet företag brinner vi lite extra för att nu i samarbete med Visma underlätta för framtidens entreprenörer att starta sin verksamhet, säger Patrik Nilsson, VD Bolagsstiftarna AB

Var tredje person i Sverige drömmer om att starta ett eget företag och statistiken som visar att 2021 blev ett rekordår avseende antalet nystartade företag i Sverige bekräftar det.

Läs mer om Visma Spcs Lagerbolag här: https://vismaspcs.se/lagerbolag

För mer information kontakta:

Charlotte von Sydow, vd Visma Spcs

Mail. charlotte.von.sydow@visma.com

Tel. +46 703 92 01 22

Charlotte Wiberg, vice VD Bolagsstiftarna AB

Mail. Charlotte.wiberg@bolagsstiftarna.se

Tel. +46 708 79 15 98

Om Bolagsstiftarna

Bolagsstiftarna är ett andra generationens entreprenörsdrivet företag som grundades för mer än 25 år sedan. Bolagsstiftarna är en av de ledande aktörerna på marknaden och kännetecknas av kvalité, trygghet och tillgänglighet. Huvudsakliga verksamhetsområden är försäljning av Lagerbolag och köp av vilande aktiebolag för avveckling (Snabbavveckling). Bolagsstiftarna bistår även med olika bolagsrättsliga ärenden såsom namn- och funktionärsändringar, kapitalärenden och delningar. För mer information Bolagsstiftarna.

Back to top